Zamieszczone przez voltar
Dlaczego VW boi się Skody?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez miron75Tym sposobem doszliśmy od tematu dlaczego VW boi sie Skody do tematu dlaczego użytkownicy Skodby boją się swojego szefa ...
miron75 napisał/a:
której ********* na premiach
a to już jest czysty rasizm ...
bez przesady... ale wyedytowałem skoro Cię to zabolało
Ależ nie musisz sie tłumaczyć ... ja myślę racjonalnie i wyraziłem po prostu swoje zdanie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voltarZamieszczone przez miron75Tym sposobem doszliśmy od tematu dlaczego VW boi sie Skody do tematu dlaczego użytkownicy Skodby boją się swojego szefa ...
miron75 napisał/a:
której ********* na premiach
a to już jest czysty rasizm ...
bez przesady... ale wyedytowałem skoro Cię to zabolało
Ależ nie musisz sie tłumaczyć ... ja myślę racjonalnie i wyraziłem po prostu swoje zdanie
daruj sobie proszę
Komentarz
-
-
a nie sądzićie jednak, że taki zwrot "że skoda jest za dobra" to jest jak zakamuflowane team orders?, po prstu skoda będzie nadal skoda - ale będzie w cenie VW skoro ma tak dobra opinie a ludzie chcą za to płacić - okres promocji dobiegł końca, zaczyna się porządne zarabianie :lol:
Zamieszczone przez loydI teraz WV chce zrobić z tego bidaklasę - ja dziękuję.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_eka nie sądzićie jednak, że taki zwrot "że skoda jest za dobra" to jest jak zakamuflowane team orders?,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voltarTo jest to o czym caly czas pisze.
Zamieszczone przez voltarJak dla mnie to ta polityka VW nazywa sie mydlenie oczu i ma na celu zwiekszenie profitow z brandu Skoda nawet kosztem zmniejszenia sprzedazy. Czyli w mysl zasady mniej a drozej .- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miron75Szkoda - jeśli sądzisz że w korporacjach liczy się tylko zysk to jesteś w dużym błędzie.
(a szef w ogóle nie ma samochodu i chyba też prawa jazdy, więc nie trzeba się przejmować, że ma się lepszy :lol: co to w ogóle jest za bzdura :?: :!: :lol: )saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12A co to znaczy "lepszy" samochód?- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12A co to znaczy "lepszy" samochód?
[ Dodano: Pią 22 Paź, 10 10:15 ]
Zamieszczone przez szkodabyć może, też pracuję w korpo i to co piszecie to jakiś kosmos dla mnie... na szczęście
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Taaaa... Przecież każdy Ci powie, ze 10-letni Passat B5FL jest lepszy od nowej O2...
Ale ja nie mówię o każdym potencjalnym buraku z ulicy tylko o ludziach np z mojej firmy którzy sa na tyle inteligentni że umieją odróżnić używane przez wiele lat auto od nowej Octavii z salonu i jeżeli chcą to ocenią ile na to musiałeś wydać.
Komentarz
-
-
Panowie. Nic nie można uprościć tylko zawsze trzeba się wczuć w konkretną sytuację.
Szef tez się dowie szybciutko, życzliwi doniosą błyskawicznie.
Oczywiście nie można uogólniać ale ostrożność radzę zachować.
Uwierzcie mi, że rozmowy z niektórymi szefami są potem naprawdę nieciekawe.
Nawet oni nie są dumni dlatego polecenia dostawałem w takich sytuacjach w 4 oczy.
Personalny
P.S. Jedynym wyjątkiem jest moja obecna firma ale tam Skoda Octavia II nie robi żadnego wrażenia))))) W każdym razie wyraz na twarzy kolegi bezcenny
)))
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiterNZPanowie. Nic nie można uprościć tylko zawsze trzeba się wczuć w konkretną sytuację.
Szef tez się dowie szybciutko, życzliwi doniosą błyskawicznie.
Oczywiście nie można uogólniać ale ostrożność radzę zachować.
Uwierzcie mi, że rozmowy z niektórymi szefami są potem naprawdę nieciekawe.
Nawet oni nie są dumni dlatego polecenia dostawałem w takich sytuacjach w 4 oczy.
Personalny
P.S. Jedynym wyjątkiem jest moja obecna firma ale tam Skoda Octavia II nie robi żadnego wrażenia))))) W każdym razie wyraz na twarzy kolegi bezcenny
)))
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiterNZUwierzcie mi, że rozmowy z niektórymi szefami są potem naprawdę nieciekawe.
Zamieszczone przez loydJa to kupiłem O2 tak prewencyjnie - na wszelki wypadek. Pewnie, że było by gadanie, ale suma sumarum na tym by się skończyło.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydNie wyobrażam sobie wyciągania jakichś konseklwencji z powodu, że pracownik kupił sobie passta.
JA nie mam z tym problemu bo to mocno dziwne jest zeby sie urkywac przed swiatem ze sie sobie cos kupilo...
Komentarz
-
-
to ze rożnie się traktuje ludzi w rożnych samochodach to jest norma. Pomyślcie sobie tak: macie remont kuchni w domu i na rozmowę o cenie za wykonanie remontu podjeżdża koleś około 25-30 lat najnowszym lexusem - w momencie kiedy wam poda cenę za usługę 100% ludzi pomyśli no to ładnie przestrzelił z ceną cwaniaczek - nie dziwne ze stać go na lexusa. I ta sama sytuacja tyle ze koleś podjeżdża np 10 letnim Passatem, cena ta sama a wnioski ?- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Jac_ek, Przez takie coś pozbyłem się Mercedesa C-klasse i kupiłem Octavie.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
Komentarz